søndag, desember 17, 2017

Juleølets Venner var i Amsterdam 1 - 4 juni 2012, og det ble en uforglemmelig tur!

Klubben har 24 medlemmer, og vi ble 20 personer som tok flyet til Amsterdam grytidlig fredags morgen. Da vi ankom Amsterdam ble vi hentet av en "partybuss" hvor vi fikk servert en morgen øl, mens vi kjørte mot sentrum.

Etter å ha plassert bagasjen på hotellet, gikk turen ut til en av byens mange uteretauranter, hvor vi smakte på mange forsjellige øltyper.

Så var det lunch cruice på kanalene, og etter dette gikk turen til Heineken og omvisning på Heineken Experience.

Til sist hadde vi en felles middag, før turen gikk videre ut i Amsterdams natteliv.

På lørdag hadde vi felles lunch på en flott restaurant. Ellers gikk det i diverse uterestauranter gjennom hele dagen. På kvelden hadde vi leid inn en lokalkjent guide, som viste oss flere av byens atraksjoner. Etter dette ble det igjen diverse nattklubber.

Søndag hadde vi ikke noe spesiellt opplegg, men vi hadde en kjempe middag på en restaurant på kvelden. Dagen ble brukt til å utforske byen litt i mindre grupper. Og for de fleste ble det en tidlig kveld...

Mandag hadde vi lunch på Hard Rock Cafe, og ellers litt shopping. Vi ble hentet med buss sent ettermiddag, og satte da kursen mot flyplassen igjen. En gjeng på 20 ganske slitne gutter landet på Kjevik sent mandag kveld, men for en tur vi har hatt!

Det er synd det er lenge til neste tur, men vi lever lenge på minnene fra denne turen!

amsterdam_sabmiller_rus_strong

Medlemssider